شرایط پذیرش

 

 الف-شرایط عمومی:

  • نداشتن تابعیت جمهوری اسلامی ایران
  • نداشتن منع قانونی ادامه تحصیل
  • نداشتن منع قانونی حضور در جمهوری اسلامی ایران
  • تایید مراجع ذیربط (امور بیگانگان وزارت اطلاعات)

ب-شرایط اختصاصی:

شرط معدل:

  • در رشته گرایش های پذیرش بدون کنکور (داخل) داشتن مدرک پایه دیپلم بدون شرط معدل
  •  داشتن دیپلم با حداقل معدل 12 که به تایید مراجع ذیربط در کشور مربوط رسیده باشد و معادل دیپلم کامل متوسطه در ایران شناخته شود. برای رشته های کارشناسی غیرعلوم پزشکی که پذیرش دانشجو برای داوطلبین داخل کشور توسط آزمون سراسری صورت می‌گیرد.
  • داشتن معدل دیپلم 14 به بالا برای رشته های کارشناسی گروه علوم پزشکی
  • داشتن معدل دیپلم 18 به بالا و شرط شرکت در مصاحبه برای رشته های گروه پزشکی مقطع دکترای حرفه ای
  • داشتن حداقل معدل 16 برای ورود به دوره های دکترای تخصصی PhD در رشته متناسب با رشته تحصیلی دوره کارشناسی ارشد و مصاحبه علمی در گروه تخصصی
  • داشتن حداقل معدل 14 در مقطع کارشناسی برای ورود به دوره کارشناسی ارشد
  • متقاضیان کشورهایی که ارزش دیپلم آنان با ارزش دیپلم جمهوری اسلامی ایران برابری نمی کند، پس از گذراندن دوره های تکمیلی به میزان مدت تعیین شده از سوی مراکز مجری و پس از موفقیت در گذراندن دروس پیش دانشگاهی برای ادامه تحصیل توسط کمیته پذیرش دانشجویان غیرایرانی به دانشگاه ها معرفی می شوند.
  •  اتباع غیرایرانی که از مدارس متوسطه جمهوری اسلامی ایران در خارج  از کشور فارغ التحصیل شده اند می توانند در واحدها و مراکز دانشگاهی ادامه تحصیل دهند.
  • پذیرش متقاضیانی که همزمان در هر گونه موسسه آموزشی عالی یا دانشگاه و یا هر مقطع تحصیلی دیگر در ایران مشغول به تحصیل می باشند ممنوع است.
  •  تسلط کافی به زبان فارسی با ارائه گواهی موفقیت زبان فارسی از موسسات معتبر و دارای مجوز